Tuesday, February 15, 2011

tips : study

assalammualaikum.

jumaat ni ade kuiz law.. =.=

hoho maka nya busy busy 

kismis wajib ada

air pun nak kene refill


Ingat tau tips belajar banyakkan minum air agar otak segar dan dapat absorb segala ilmu dengan lancar. kismis pun makan sambil selawat ..

p/s: tips ringkas gile ... busy lah nak hanta mak g putrajaya doakan sy slamat sampai <3

terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

4 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hehe tips yg bguna..dlu mse stdy air ni mmg sntiase jd pneman ^^

cik yam said...

sebab tu lah orang cina berjaya kan . time skolah dulu bawak botol besar2 kan ^_^

cik yam said...

sebab tu lah orang cina berjaya kan . time skolah dulu bawak botol besar2 kan ^_^

Cik Yana said...

Masa time sekolah dulu rajin tol makan kismis nak nak time dah nak exam besar :)