Saturday, February 26, 2011

Fenomena Pelik.

assalammualaikum.

Hidup ini penuh dengan fenomena kan.. antaranya fenomena gerhana matahari

jarang berlaku tapi dah selalu dengar.

fenomena aku ni lain sikit, siapa ada fesbuk? heee anak buah aku yang umor setahun 6 bulan pun ada . benda pelik yang terjadi kat aku ni haaa..

.
.
.
.
.
.

nigger siyut... add aku at the same time .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s: yang pelik bin ajaib tu tade pulak mutual fren ..ta sangka aku famous hee heee. scared enough~



terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

3 comments:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

cik yam said...

i will ..makasih kerana singgah

Tuan Penasihat said...

huuuuuuu
jangan dilayan diaorang tu
TP kenal sangat diaorang tu.
suka cakap besar konon kaya pastu tipu anak dara kita.