Sunday, February 20, 2011

Jom shopin di ti:zed

assalammualaikum

Hari ni pergi shopin di ti:zed seperti yang kita ketahui ti:zed ni terletak didalam jaya jusco . Apa yang menariknya ialah untuk gadis-gadis mahupun wanita berkerjaya yang berbadan chubby,size anda ada disini. dari S hingga XXL . seronok tahu tah lah murah-murah belaka lagi-lagi kalau hari terbuka jusco untuk membership pengsan rasa nak beli jer semua.

Start rasa best gile masa sekolah teknik setapak habis kelas je selalu lepak dengan anis,beilla, fiefa,ecah dekat jusco wangsa maju tu memang port kami lah. Aku yang kekadang rasa susah nak cari size baju pergi kat ti:zed je semua settle confirm lah muat ^_^ suka suka!

*********

tadi teman si kakak ini mencari blazer untuk intebiu sabtu depan 

smart kan sape cakap si chubby tk boleh kelihatan slim?

ter'retro' pula.aku grabb baju dan seluar


ok itu sahaja untuk harini. babai**

p/s: duit dalam akaun makin berkurangan .aaaaaa




terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

fariza fauzi said...

whoa. mcm best je tempat ni ...

cik yam said...

yep2 mmg best=)