Monday, February 14, 2011

Kool Monday =)

assalammualaikum

Hari ni sangat gembira yeay yeay my lovely puan emak sudah pulang dari langkawi banyak nye cokelat .. ferrero ada kisses ada daim je tade.. WhAT?? daim tade..tahu tak daim tu wajib beli kalau terbang ke langkawi...
ni lah si ferrero

si kisses mak panggil coklat tiktik

hah ni lah si
DAIM yang puan emak tak beli tu.



Makan coklat gemuk??makan coklat jerawat timbul bak juara ?makan coklat nanti badan panas?

oh oh oh ... cuba lihat di sebalik negatif side ke positif nya . coklat ni banyak khasiat nya tau.
taknak gemuk??makan jangan lah keterlaluan makan sikit-sikit je . oh tadi preview sikit entri kakak ni http://www.edrienahazelina.com dia kata makan dark coklat yang banyak khasiat:

1. Mengandungi antioksida, dapat menjaga jantung dan menurunkan tekanan darah. ia nya disumbangkan melalui kafein yang terdapat dalam coklat.
2. Ia juga mencegah bermulanya penyakit alzheimer dan mengurangkan risiko kanser payudara.
3. Agen anti stress dengan hanya menghidu bau coklat!
4. Meningkatkan hormon dan membuatkan korang rase gembire dan jatuh cinte! oh!
5. Melembut, melembap, menguatkan dan menghaluskan kulit.

Kool bukan.tak silap dulu ade terbaca artikel ade pacik ni dia makan coklat je pastu berat badan dia turun . tapi benda lain dia tk sentuh. hardcore gile en. makan coklat ni boleh buat kan kita rasa gembira bahagia sebab tu lah kalau orang putus cinta je makan coklat bebanyak pastu jadi macam erra dalam cinta kolestrol tu .
oh saya ade sorang member dia memang suke gila makan coklat lagi-lagi cadbury tapi tak paham dia maintain  slim slender (jeles jeles) ni link beliau http://biellaazizan.blogspot.com/ . sila lah tanya cmne dia boley maintain.

oh k lah sudah puas menaip ...

p/s: entri ini tiada kene mengena dgn sambutan meraikan hari kekasih a.k.a hari berkasih sayang kerana sebgai umat islam setiap hari adalah hari kasih sayang ,so ta perlulah tarikh2 special kononnya malah haram tau sambut valentine HARAM!.

p/s/s: Malam ni malam maulidur rasul marilah kita baca yassin dan mengenang jasa Baginda Rasullullah S.A.W.










terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

8 comments:

kau kesah ke?? said...

wah i suke cekelat ni. suke!!

cik yam said...

nak ?? haha

AfiQ NurUdDin said...

nak cokelat sikit,,,

cik yam said...

^_^ k ti saya post

♥ eyka elisha ♥ said...

mkn coklat xkn gmok meh.psl jrwt tuh depend pd org gk..so mkn jela coklat tuh puas2.rugi xmkn.haha =DD

cik yam said...

yep=) lagi2 ferrero sedap nye~

asyieq2lieza said...

i like ferrero... ^___________^

cik yam said...

hik3 kinder bueno