Wednesday, February 16, 2011

Terkenang Kenangan

Assalammualaikum


  Teringat zaman kanak-kanak dulu suka gile tulis biodata sendiri dalam buku kawan-kawan .makanan kegemaran minuman kegemaran artis , pekerjaan , pastu sampai bab ucapan je ade lah perkataan femes *DB4u +بD


Kool gile lah bebudak zaman dulu. zaman sekarang tgk anak buah den tu cam dah tak syok sangat semua express dalam blog facebook.. twitter (saya pun tade twitter) haihh (=.='). 


Aritu terjumpa buku biodata kawan-kawan lama stok darjah 5 punya comel je . cuba tanya  adik-adik atau anak-anak buah korang ade lagi yang tulis bio bio ni.. nan hadoo  .


***********************************************************************************************************


mengantuk pula. haihh. 


esok kuiz..dan kuiz dan presentation.


.


all da best kepada saya.


baibai.






















terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

3 comments:

T'nie on the Blog said...

sama kegilaan..siap bakar2 ngan ubat nyamuk bagai...buku biodata tu..huhu

cik yam said...

haha kan2 klaka je.

cik yam said...

haha kan2 klaka je.