Thursday, February 17, 2011

Musim Demam

             Sudah 2 minggu selsema non stop...haiyoo apa sudah jadi kepada saya ini..

                                                  masa demam ritu dapat something yang special .
makasih en.jieja
.
.
Bubur Mekdi  dan air Kpala kelapa
        memang heaven lah time demam makan bubur yang panas-panas dengan air kelapa fresh! segar tahu.




hardcore lah ubat dia




kepada yang menuju kepada tak sedap badan atau on the run nak demam tu jaga kesihatan sekarang ni panas je memanjang minum air banyak-banyak supaya tak dehidrasi ..

babai=)



terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

8 comments:

Si DauN CeRi said...

sedapnye mcd mesia.. rindu rindu rindu.

smuge cepat2 sembuh ye demam tu..

sy follow awk balik, tq singgah dan follow belog saya.. <3

Primadona lofa said...

gang demam :)

aNnE said...

makan ubat yer..hehe

FaD + iLaH said...

ala ciannye sakit..kalo demam mesti tak lalu makan kn..kena makan bubur je...cepat smebuh k...

cik yam said...

makasheh dah baik selsema je tinggal=)

cik yam said...

makasheh dah baik selsema je tinggal=)

Nurul a.k.a Riko said...

demam minom air kelapa? tak silap ahkak kalo kita minom air kelapa...ubat yg kita makan tu jadik cam 'tawar' meaning cam tak ada apa2 perubahan...sorry kalo ahkak silap.

cik yam said...

eh yeke?? tak tahu pula.tape2 ti kite cek . makasheh infom ye =)