Sunday, February 13, 2011

tips : air masuk telinga?

assalammualaikum semua.

Pernah tak tengah syok-syok mandi tetiba air termasuk dalam telinga . terus rasa macam kedap bunyi sekejap kan. hik3. Tadi tgh syampoo rambut time nak bilas leh pulak termasuk kan air ke dalam telinga..
Senang je nak kene keluarkan hanya perlu Lompat. sekali je cukup air tu akan keluar. kalau tk keluar jugak lompat lah berkali-kali ataupun try menari shuffle.=)


Bergambar dengan kacamata baru. ignore yang belakang itu.


terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

4 comments:

Wani Wahab said...

haha !
tips yang bagus ^^

cik yam said...

hik3 tapi mmg betul tau.

cik yam said...

hik3 tapi mmg betul tau.

Cik Suheela said...

hahaha bagus tips ni ehhh. i pon x terpikir nak wat tips mcm ni teeeheee