Saturday, March 5, 2011

wedding ceremony abg hafiz!

Assalammualaikum
&helloo there world (water mark anwar hadi)*loikee

I just got back from ipoh. yeap2 yesterday i was told not to go but gile kau tinggal sensorang den kat umah. we arrived there at 7.10 Pm hayoo meja kerusi semua dah bungkus tah lah tgh lapo gile tape-tape tunggu sampai pukul 9 majlis potong kek yeay-yeay.

tema nya hijau .lets go GREEN!

yep2 itu lah pengantin yg sedang bertungkus lumus bukak hadiah

alolo shumelnye .my nephew faris farihin

hah ni adik beliau Firas Fahrin bulat betul mata kalah mata usu

suasana belakang takbir

si kakyong goreng ayam lah sgt


busy nya busy nya

selepas beberapa ketika baru prasan ade seseorang hilang punya lah nek gila cari
sekali

.
.
.
.


nampak tak yang duduk kat kosi tgh tgk tb tu bukan maen lagi eishh! seb baik cumel.

Haihh ta sabar pulak rasanya nak kahwin teringin sangat nak tema warna maroon pastu time majlis tu ade pertunjukan bunga api aiseymen nak dapat anak. nak besar kan anak.heee~ k lah macam makin merepek je .
nite2

p/s: to abang hafiz congratulations on ur marriage, have a wonderful life may ur marriage always be blessed with the pure and profoundly loving feelings.




terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

me | is | aku said...

wahh. hijaunye :)

cik yam said...

hee misi menyelamatkan alam sekitar