Wednesday, March 2, 2011

Jangan gelar aku minah rempit lagi!

Assalammualaikum

Setelah 5 kali secara purata nya aku kemalangan maka dengan titah beliau puan emak, aku tidak akan lagi menggunakan skuter icon untuk pergi ke kolej... 

.
.
.
.
.
.

Kereta pusaka,kete ni mak punya tapi beliau dah tak menggunakannya

so im the new owner....heee jangan risau wahai cik wira awak akan selamat ditangan saya =)


.

terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

6 comments:

Syazwani Jalal said...

syok2, skuter x dpt.. wira dpt

heee :D

cik yam said...

=) hee

Syiqin Dean said...

naik scoot pun asik accident , abis lah kereta kauuu . bercalar kena sagat . hahahah

cik yam said...

kejam seihhhh lek kon akan ku bawa dgn penuh berhemah^_^

FANA. said...

Untunglahh dah tayar empat .

Tuan Penasihat said...

uiks!!!
plate number pun dah nama YAM.
hebat hebat.
naik keta ni selamat la sikit.
tapi hati hati gak tau.