Sunday, March 13, 2011

Pisang mat kool yang mencabar!

Assalammualaikum


Hari ahad memang hari yang letih dan untuk pengetahuan budiman dan budiwanita hari ahad lah hari yang boleh berfoya-foya dengan puan emak . my mum not stayed at kl hanya sabtu dan ahad sahaja kami akan berjumpa.
so harini kene hantar puan emak pulang ke putrajaya .perghh can u imagine im driving with expired road tax!
Hebat tak hebat.


haha rasa macam seronok pakai inner banyak2 ni

yerp2 pizza yang dah terbalik sebelah

singgah Taman Warisan Putrajaya

Nasi ayam yang kaw KAW pedasss!!!

Sate Kajang haji samuri memang wajib

hah ni lah si pisang tu

The Challenge began!

Yeay berjaya kopek macam makan pisang asli
dalam dia perisa vanilla kulit dia tu diperbuat dari jelly berperisa epal
u should try it guys!

balik singgah beli ini

ini lah puan emak ..ai mata tutup pula.


p/s:Jangan tanya kenapa saya tidak pernah kurus ....hee heee
terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

8 comments:

Nor Suhaiza said...

lapa lak dtg sini..
hahahaha...
erm..tringin nk beli ais krim tu tp bila kngkan yg xsuka rasa pisang terus x jd....

chocolatePink said...

excited kn nk aiskrim tu jd mcm pisang...Kit msa mula2 cbe mam asikrim ni mcm org xpnh mam aiskrim..kgkwn pn jd jakun xsbr nk tgk jeli y kuning tu trkopek cam kulit pisang...

cik yam said...

suhaiza: eh eh dia tak rasa pisang lah ade perisa grape dgn epal.. memang bentuk je cm pisang ^_^

BLADE EDGE said...

salam...

oh, xblh tahan tgk sate..dah la blum lunch lg ni...

Nor Suhaiza said...

oooo...ye kew?
pas ni nk beli la...
hik3...

anamizu said...

gile bes mat kool split tu! hihi~

taqiyue said...

kenyang x makan sume ni? xkenyang xtau la. ahah

nani kiut said...

sy ske ayt yg plg akhir 2..HAHAHA..