Monday, March 7, 2011

enough is enough.


entry awal pagi.. tak awal sangat la.. tapi still awal sebab semalam baru lepas post entry around 1am kan.. ni hot story au. i am started this morning with a big smile, saying "hai, hey" to everyone.. having class as usual.. never think that someone will call me or text me in this early morning.. haha~ it is normal for those who didn't have any relationship with difference gender right? oke.. really shock because when i look at my phone right after finished class with pn. IBU..


3 miscall : Azizi Hirodin 8.36am 7-mar-11
1 new msj : Azizi Hirodin 7-mar-11 8:39 am

" sory la klu gngu kau ak cume nk bgth pasni ak tk akn contct no. kau lagi dan jgn la cter sume ni kt yam. ni sume sbb ak syg kt dia sgt2. tk p'lu bls msg ak ni.."

oke.. kelakar tak? bole tolong gelakkan tak ? please gelak ramai-ramai please.. may i ask you something? who start this conversation first? who start messing around 1st?


please stop it oke. delete my number, delete what ever related to me.. i don't wanna make any other problem with you guys. i'm just hoping that you're relationship end up in a good ways. en up as a marriage couple.. please stop messing around.. saying that you're the best.. stop make me as the one who start this things over.. stop make me as the one who fault.. the one who arrrgghhh ! ! please ... i'm not begging.. i'm just wanna you guys know that i'm sick off it now ! erk....


aku tak tulis entry ni untuk carik gaduh lagi atau apa-apa. aku just nak kau tahu yang aku tak nak involved lagi dalam masalah korang. terima kasih sebab pernah menjadi kawan aku. terima kasih pernah sudi nak berkawan at least. sayang nya sebabkan seorang semua benda jadi berantakan. kau salahkan aku.. dia salahkan aku.. dan aku salah kan both of you. ! oke.. that's all..


p.s: kalau kau still lagi jadi stalker aku.. aku mintak maaf show ko punyer nama and message dalam entry ni oke. aku tak bagitahu dia. tapi aku bagi tahu orang yang baca entry aku ini. bole ?


p.s: kau pown sama. kalau kau still stalk blog aku. aku mintak maaf weh.. ko tak payah susah-susah write entry untuk aku lagi. buat penad jari kau je kan..
******************************************************** 
entry yang di atas di copy sebijik2 dari my old friend 
saya tak kisah afifah awak nak cakap apa lagipun as muslim tak elok lah kan kite nak suruh orang gelak2kan niat ikhlas nak mintak maaf.. 
 cuma nak cakap tak perlulah ber FIE FIE nama dah NURAFIFAH MOHAMED tu kan . plus trima kasih sebab pernah jadi kawan saya pergi naik tren sama-sama ke teknik setapak dulu. i miss the old u k. seriously.   wslm.

terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

3 comments:

Anonymous said...

orang bodoh macam tu jgn layan dia memang suka malukan orang lain harap cik yam bersabar ye.

cik yam said...

im speechless.

miss fie said...

read this for your own good :D

http://fiepunyerstory.blogspot.com/2011/03/miss-old-me.html