Friday, May 6, 2011

Money can't buy us happiness~

assalammualaikum


Harini sangat dem exhausted! pagi kul 6pagi dah bangun hantar mak pegi keje kat kl ok minggu ni mak keje kat kl then petang tadi around 4.30pm g ambik mak balik jalan kat kl serius cam BALA  guess bape kali aku salah masuk lorong i bawak manual k bukan rasa nak menangis je rasa nak langgar2 je kete depan kanan kiri .eeee nyampah maq nyahh~

Demi mak yang tersayang bersempena hari ibu harini lah baru nak show my love kan sanggup redah jalan sesak minyak yang menunjuk angka E sebab lorong yang sama lalu 8 kali. Sapa tak sayang mak kat dunia ni mai habaq sket den nak smack down kpala otak dia punya mak hang penat-penat ngandung kan hang siap lahirkan lagi . tahu tak kesakitan yang paling sakit di dunia ialah sewaktu melahirkan baby, sebab tu kalau meninggal waktu melahirkan di panggil mati syahid kecil.

Don't forget to wish ur mum k fella tade duit untuk beli hadiah bagi kad dan wish pun sudah mencukupi as long mereka tahu yang diri mereka dihargai ..esok nak g tanjung bidara with my mum and sis . =) 


This video specially dedicate for my mum Hamidah Binti Harun




p/s: A trillions words can't describe how much i love,respect and owe you..


terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

4 comments:

Wani said...

wahhh , beshnya pergi jalan2 T__T

cik yam said...

kepala pun dah mereng nih penatt=(

zati embong said...

kena tmpal GPS dlm kete nih.huhu.aduh boleh 8x lalu jalan sama?

cik yam said...

jalan jem k prasan=.='
nak bg mencilok pun kene hon