Tuesday, May 10, 2011

Mencari resepi si kek keju oreo..

assalammualaikum

semenjak menjak cuti ni aku suka sangat masuk dapur ade je benda-benda baru yang aku cuba masak. Tapi selalunya kalau first attempt nak buat memang derrr~ takat masak kari daging, Gulai patin tuh celah gigi .
semalam buat biskut cornflakes memang jadi *clap2 tapi cam likat sgt terlebih taruk mentega suh letak 1/4 g letak 1/2 *sighhh

Now i'm craving for oreo cheese cake. seriously! Sekarang tengah jenuh buka web tengok resepi mana yang easy for beginner cam den ni. Rasanya senang je kot.insyaallah.

k dah siap salin. Esok nak terjah kedai Giant depan umah ni ..seronoknya!cant wait


hopefully tomorrow this how my cake will look like.




terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

6 comments:

kaizen said...

dah siap cik yam boleh la bg sket kn??

cik yam said...

confirm boleh.=)

kaizen said...

yeay!!!!

* x bagi siap rr..

cik yam said...

=)

cik ketawa said...

looking for this resepi 2...my mom teringin nk mkn buatan ank dara die sndiri...heee~~~

cik yam said...

bagus jum buat contest oreo cheese cake=)