Thursday, October 20, 2011

Mari Bercuti

Assalammualaikum

Okee harini tetibe terasa nak taip pasal percutian..Kakmai dua minggu lagi gi sabah bercuti dengan kengkawan dia. Aku? heh tinggal lah sensorang kat umah . sangat tidak patut . Here are some place i would like to go :


Cameron Highlands


Last time g CH ni masa darjah 4 kot tak silap itupun sebab ikut rombongan pengawas pusat sumber.
Noob habis. Masa tu lawat ladang teh , beli bunga ros untuk mak . Siryesly, bunga dia sejambak RM5 je ok. Pastu tak sabar nak balik umah tunjuk kat mak sampai umah bunga dah layu. haha.
Wahh i wanna stay here! pagi-pagi berembun sejuk!

Pastu kalau g dengan yang tersayang leh celup2 stoberi dengan coklat ! MARVELLOUS

Pulau Tioman

Next destination I prefer PT pula.. Yang ni minggu lepas rancang dengan kakmai. Lama kot tak lepak pantai aku agak tempat ni agak femes amos gak lah en. Pulau dia masih cantik jernih.

see!see! how cool is this..  Tioman island sangat menakjubkan Subhanallah. Amazing! Kalau dapat jejak sini nak snap picture banyak-banyak! Pastu nak cuba scuba diving dia.

Bandung

haha aku memang sejak dapat sinar baru ni tak habis-habis berangan gi bandung gara-gara termimpi pergi cari baju bertunang kat sana. Memang tak boleh blah punya mimpi!
Tapi cam pretty eksited kot. Mungkin lepas habis diploma nak terbang ke sana =)





terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

nsyud91 said...

yeahh , ajak reramai pegi Bandung cari baju tunang yawww

cik yam said...

yaww!=)