Saturday, December 25, 2010

ABC vs cendol


LOCATION : TESCO AMPANG

kalau nak shopin di tesco pada hari sabtu jangan lupa bawak

beg plastik sendiri see see disamping 'banker' tu ade beg pengguna setia tesco =)
sempena hari tanpa beg plastik, walaupun kekadang lupa bawak beg tu dan terasa macam leceh gila kene bayar doposen utk sebijik plastik tapi banyak kebaikan nye tahu
  • leh terapkan disiplin diantara para pembeli yang bumi ni mmg tak perlukan beg plastik dia tak layak berada dibumi ini
  • kat eropah pun mmg dari dulu lagi orang2 mat saleh ni praktikkan beg kertas. cuma kite je cam susah mungkin sebab kalau pakai kertas nak pikir ag tebang pokok balak kot .

beg biru tu function dia isik ikan. banyak gile ikan si puan banker borong tadi ikan siakap, patin, bawal pheww~

jap...tajuk dia ABC vs cendol nape cite pasal beg plastik ni hik3..

*******************************************************************




cuci mata dulu dgn gambar cun ni (sila bunuh diri)




inilah dia seronok nya dapat pekene ABC tadi ok kenapa versus cendol??sebab saje suka-suka.

tapi kalau pilih dua ni mmg prefer ABC sebab mcm-mcm ade,pastu kaler dia colourful habesz tak macam cendol layu jer!

Paling tak leh lupa time skolah teknik stapak dulu makan abc time hujan mengigil gigil cik beilla lah punya idea siap taruk ais krim lagi atas hardcore betul.

...

p/s: k lah turn kak mai lak men tenet babai <3


terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

FANA. said...

Bhaha , harcore sangat lah makan abc gigil gigil .

Pink Pearl Lady said...

haa nie peminat cendol tegar...memang tak boleee tolak....eee lama dah tak pekena cendol,yeala pantang .....