Saturday, March 16, 2013

Officially tunangan orang

Alhamdulilah sudah masuk 2 lebih kami bergelar tunang. lupa nak ucap terima kasih bebanyak kepada sedara mara , kawan-kawan teknik setapak(mira biella,mek,kiki &fiefa) , kawan-kawan diploma (semah ,gee bestie), kawan-kawan sekampung (elli & aini)..heee <3 br="" nbsp=""> Dugaan bertunang ni sampai sekarang tak sangat lah terasanya sebab masing- masing sibuk dengan kerja tapi tapi walaupun sibuk waktu  balik kerja dia akan amik aku dari opis dinner sama-sama baru balik. usually aku akan OT sampai pukul 8 so by that time encik tunang akan bergegas menempuh jem nak ke masjid jamek dari damansara .

Paling penting dalam hubungan ni ialah bertolak ansur apa yang tak puas hati slow talk elok-elok jangan terus-terus mengamuk memendam memarah me me yg sewaktu dengan nya lah .

Orang kata dalam tempoh bertunang ni darah tengah manis cepat sangka buruk fikir bukan-bukan tapi bagi kami  ,  masa kitaorang mula-mula kapel pun 3 prinsip ni kiteorang pegang HORMAT,PERCAYA,SETIA.
Persiapan untuk melangkah ke gerbang perkahwinan adalah 50%....





  • makeup  done
  • pelamin done
  • katering done
  • baju done
k lah till then ... muahhhhh 

terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/