Friday, April 29, 2011

apa kau rasa? orennnn

assalammualaikum

Its been 3 days i have done with my final..dengar crita 10 aribulan tahu result waterpark cepat gila dia tanda.. hopefully tade lah kejadian kopi tumpah kat kertas peksa tuh.
dan aku sangat rasa oren when segala yang dah dirancang not according to the plan..

Laptop yang hengat akan di format siap harini *tk siap
duit pt yg ingat masuk semalam *tk masuk
ingat mak balik harini *tak balik
ingat nak bayar duit motor hari ni *tk bayar sbb mak tak balik

yep-yep

berhenti mengeluh

...

baru ingat nak singgah harrods bli macaron yg rasa manis gilee tp tk dapek sebab duit pt tk masuk maka malas nak shopin..


humphhh......
terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

nadhira [nado'] said...

smpi ati tau cek yam x ajar kiter :(

cik yam said...

ehh jap2 nado ..ti2 kita post kat wall awak ye heee^_^