Friday, January 6, 2012

what? 2012.

Assalammualaikum

Sedar tak sedar dah 2012.. ok dah 7 hari dah masuk tahun 2012 ni tapi baru nak prasan harini yang aku ada blog.. segala-galanya berubah sem ni..*stoptalkingshit

Azam.. semua orang bercerita berkenaan azam tahun baru azam tahun baru tapi aku tengok yang berazam semua sama je macam tade pape perubahan pun. *ok kecuali asma sebab dia memang dah tak makan malam dah . haha

Walauapanpun aku masih lagi mencari-cari azam tahun baru tapi yang pasti konfem lah nak graduate wid flying colours bukan....=)

sem ni kene kick some butt tk boleh dah nak main guli..speed up!.
#ok dah berjaya motivate diri sikit2... bye!
terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

sedutzone said...

2012... azam baru ialah untuk menyempurnakan azam 2011... begitulah seterusnya... ahakz

Nurul Asma' said...

......
ko gn speed bp laju?
aku tgk speed cam 40 ke 50 jek..hahaha