Thursday, July 21, 2011

Trip to Bukit Merah dem awesome!

Assalammmualaikum

alhamdulilah semua selamat sampai ke rumah masing-masing much tengs to our best pilot and the co-pilot too! i rate u 4.5/5 kerana ke'konfidenan bawak van .

van baru! seronok kerusi pun empuk lagi 
makanan dia pun kira set (set 5 orang RM71.50) murah kan ikan 3 rasa dia sedap sgt!
ini apartment yg kami sewa *3 bilik for only RM160 per night WOW!
ini dinama kan 'us' hehe

oh haah gambar main dekat air tade tk upload lagi.btw, trip ni sangat seronok aku yang kene kira budget ni alhamdulilah semuanya di dalam kawalan. Dekat sini yang bestnya macam-macam aktiviti kita leh buat , ade pulau orang utan ,waterpark..tapi gelongsor dia tk banyak paling thrill pun menatang ni:
boomerang sumpa aku tak naik . gila cuak tengok bebudak lain main .

swimming pool!
banyak dan banyak lagi gambar malas nk upload memanyak tengok saja di muka buku. btw esok pulak kene pergi kem kat dusun eco resort. haii dapat rehat bape jam je. bengang tu ade jugak tapi nk wat camne kan nama pun dah WAJIB. 

sekurang-kurangnya dapat jugak lah buang dan bakar lemak-lemak tepu ini. XD mencik! 
kbai nak packing .


terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

2 comments:

cik lya said...

bukit merahhh terbaikkkk

cik yam said...

=) benar-benar.