Thursday, September 22, 2011

Dah cecah 20.

Assalammualaikum

Like semua tahu hari selasa lepas was my birthday yang ke-20 okee. oh men im gonna miss u teen!. And kepada 100++ yang wish besday kat fesbuk memang syukur at least ada lagi orang ingat =)
*
Ok dan semalam was damn awesome! aaaa best gilo.

Zuqi ajak ramai-ramai main bowling ,memula aku ingat dekat ampang point so cam relek je lah kan last minute tukar plan gi TS plak, aku ni memang loser sket jalan KL waktu malam so naik lah kereta dengan dia.
Memula sampai main bowling
 Mimi,syafiq,asma,g're,ct nor dan zuki . haha memang tah pape men bowling masuk longkang gelak kuat-kuat dapat strike boo ramai-ramai. *tak adil betul hidup ni.

Lepas main bowling syafiq ajak makan kat Johny's.
ok time ni aku dah rasa semacam , semua macam nak lari dari aku ade yang gi tandas ade yang keluar konon nak jalan-jalan tengok barang ade yang keluar nak cari kawan yang gi tandas lama sangat . tinggal lah aku bertiga dengan siti ngan zuki.

lama gila kot so aku pun  keluar gi beli topap sekali..aaaa dorang rupanya kat luar tengah pasang lilin sumpah cam bodoh aaa i suppose not to go out...muka sekor-sekor time tu dah macam nak cekik aku sampai mati sebab rosakkan suprise tu ha ha ha

kek dia keras sangat ice krim kan bagi pulak pisau plastik

see dah macam nak tikam orang
ok bila lah badan aku nak jadi sebahagian dari mereka ini.


Ok a few moment later, kiteorang decide nak tengok wayang tapi al-malangnya semua cite tak best . So tetibe ade orang cadangkan gi I-city duet wayang tu kumpul tong duit minyak . sumpah super eksited aku ni tah lah memang tak penah jejak i-city tu.

Masa keluar dari gate i-city ni pun dah 1.30 pagi . Pastu otw balik tu singgah kedai mamak steven corner bhai. Makan Nan cheese. Omg sedap gilo cheese dia penuh! panas! empuk!
See a lot of cheese tak masin sangat dan langsung tak jemu. separuh bagi kat budak yang tak pernah kenyang zuki .sebab aku dah full minum air kosong.. =)

Sekarang angka depan umur dah bertukar dari 1 ke 2 , makin lama aku semakin dewasa . dan aku semakin takut... Yaallah semoga kau cucuri rahmat ke atas keluarga ku, ke atas kawan-kawan ku dan moga kau temukan aku jodoh yang baik dan direstui oleh MU. Aminnn~=)
terima kasih daun keladi, kalau rajin komen sekali :)

3 comments:

Cik Suheela said...

20 itu masih muda remaja youuuu hikss.

cik yam said...

hehe=) loike

cik yam said...

hehe=) loike